Lihaa

maanantai 16. maaliskuuta 2015
Tervehdys! Tässä blogissa kerron lähes kaiken mitä tapahtuu Oslon reissullani 15.3.2015- 27.5.2015. Homma alkoi 15.3 kun laskeuduin Oslon lentokentälle. Siellä minua vastassa oli Oscar Rattèn, joka on Voksenåsen-hotellin keittiöpäällikkö. Olin koko matkan ja jopa ennenkin matkaa miettinyt tulevaa kielimuuria. Koska minä en puhu norjaa enkä ruotsia ja Oscar ei suomea( paitsi pari juttua: vittu ja perkele) oli kielenä siis oltava englanti. No... eipä se minulla ihan kiitettävän tasolla ole, mutta kun oltiin tultu lentokentältä muutama kilometri niin alkoi jännitys kaikota ja juttu alkoi jopa luistaa, koska molemmat huomattiin ettei se täydellistä ole kummallakaan. Paikkahan sijaitsee lähes Holmenkollenin huipulla joten melkoista rinnettä kavuttiin autolla ylös. Paikalle saavuttua minulle oli varattu hotellista huone, jonka Oscar avuliaasti esitteli. Pieni huone, mutta todella siisti. Tämän jälkeen Oscar esittelikin koko hotellin sydämen, keittiön. Keittiö on viime kesänä remontoitu ja oli kyllä vimosen päälle pelit ja vehkeet. uudet työtasot, monitoimiuunit, sirkulaattorit jne jne... Yksi asia myös heti pisti silmään, siisteys. Norjalaiset näkyvät olevan todella siistejä ja hygieenisiä tehdessään ruokaa. Sitten oli vuorossa taukotilat jne... Päivä rupesikin olemaan pulkassa ja Oscar lähti vaimonsa syntymäpäiville ja minä purkaan matkalaukkua. Mietin että on syytä mennä aikasin nukkumaan, koska aamulla se alkaa, ensimmäinen työvuoro.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti